HOTEL

L’Hotel Restaurant Larrañaga es troba a Urrestilla, a 3 quilòmetres d’Azpeitia i a 4 del Santuari de Loyola, al bell mig de Guipúzcoa. L’hotel està molt ben comunicat per carretera amb els pobles costaners de Zumaia, Getaria i Zarautz, així com amb les capitals del País Basc: San Sebastián, Vitoria, Bilbao i Pamplona.


Està situat en un edifici singular construït al segle XIV, que va ser remodelat completament al segle XVIII, i el seu encant es troba en la singular arquitectura interior. Després d’haver sofert diversos incendis, es va decidir de substituir tota l’estructura de fusta per uns gruixuts murs de pedra i unes voltes en totes les cambres, que van donar lloc a aquest edifici d’interès històric i artístic.


L’Hotel Restaurant també disposa de totes les comoditats d’un modern establiment WIFI gratis a totes les cambres, un pàrquing privat gratuït i un parc infantil per als més petits. L’hotel i el restaurant estan adaptats per a minusvàlids i han rebut el certificat de “Calidad Turística”.